Selecteer een pagina

Tarieven

Ophaal en terugbreng tijd is rond 20:00 uur. Het afhaal adres in Ede ontvang je per mail.

WhatsApp LogoWhatsapp ons bij vragen +31619595791

Sla ons Whatsapp nummer eenmalig op in de contacten van je mobiele telefoon om met ons te kunnen Whatsappen

<<Aanrader>>

Archery Tag Targets (80cm / 80cm)

€ 15,00 voor een set van 2 targets
target

Op de aanvraagformulier kunt u deze aanvinken

KvK 60990740

Studentenvereniging (Sonja Koster)

Met onze studentenvereniging in Wageningen werden we getipt over de verhuur van de Archery Tag materialen. We hebben een Gymzaal gehuurd en het festijn was compleet! Super vette avond gehad, en ook een paar mooie Gopro filmjes kunnen maken. Super handig dat je niet afhankelijk bent van instructeurs en locatie.

Voetbalkamp (Tim de Klein)

Elk jaar houden we met onze voetbalvereniging een voetbal kamp. Voor dit jaar waren we een keer op zoek naar wat anders. Met de Pupillen eerst 1,5 gewoon wezen pijl en Boog schieten. Daarna ook nog 4 rondes met de masker op elkaar schieten. Ze waren super enthousiast. Daarna uiteraard ook nog een paar uur met de Junioren het Archery Tag spel gespeeld. Met de minuut worden ze fanatieker. Het meeste ideale van het concept van Pijl en Boog Ede is dat je ‘alleen’ de materialen huurt en niet incl begeleiding of locatie. Dit geeft veel flexibiliteit, en maakt het betaalbaar.

vrijgezellenfeest (Henk Thomassen)

Voor een vrijgezellenfeest waren we opzoek naar een betaalbare activiteit. De Archery Tag op je eigen locatie was hiervoor ideaal. Het halen en brengen ging ook prima! een Aanrader

Groep 8 kamp

Afgelopen groep 8 kamp een set van 20 bogen gehuurd. Verrassend snel hebben de kinderen van 12 jaar door hoe het werk. Uren lang plezier mee beleefd. Prima service en contact met pijlenboogede.nl

Dat is nu echt speelgoed voor BULB. dus moesten we dat even testen vanavond! Test geslaagd, speelgoed goedgekeurd… Ook even een VET filmpje in elkaar gedraaid.

……. als je denkt, ik wil een episch feestje, event, Hunger Games, Lord of the Rings, kamp of wat dan ook waar je pijlen en bogen kunt gebruiken waarmee je GEWOON OP ELKAAR KUNT SCHIETEN?? GO GO GO

Archery Tag noemen ze het in de V.S. ik noem het ubercool… vrijgezellenfeest, verjaardag, kamp, speltoestand of wat dan ook… de moeite waard!!

Maarten de Vree

Voor onze familiedag waren we opzoek naar een leuke activiteit voor weinig geld dat we konden doen op ons eigen terrein. Prima contact gehad met de verhuurder. Alles volgens afspraak geregeld. Met de familie van jong (12 jaar) tot oud (67 jaar) hebben we erg veel plezier gehad. Het op elkaar schieten durfde uiteindelijk niemand :-). Maar het schieten op eigen objecten was al leuk genoeg.

Thomas Rijk

Met onze Explores (14 t/m 17 jaar)van Scouting hebben we de hele middag plezier gehad. eerst oefenen met het omschieten van flessen. Daarna op elkaar knallen. de tijd ging veel te snel!!!!

Irma van Daal

Voor de introductieweek van onze studentenvereniging hebben we de pijl en boog set gehuurd. De Hunger game variant is weer is wat anders dan het wel bekende paintballen. Prettig contact met de verhuurder!!

Herman Vrij

Onlangs gehuurd voor een vrijgezellenfeest. Erg geslaagd, en handig dat je het gewoon kan doen op je eigen tijdstip op je eigen plek